Sistemi za industrijska čišćenja | Karcher | Usisivaci

Profesionalni program

Sistemi za industrijska čišćenja 

Stacionarni visokopritisni sistemi

Karcher stacionarni visokopritisni sistemi su idealni gde god su neophodna redovna čišćenja i dezinfekscija. Ovi sistemi ne greju vodu, ali tolerišu ulaznu temperaturu vode do 60 ili 85 C. Posebno štede prostor, a omogućavaju istovremeni rad sa više paralelnih puški za pranje do 12 komada.

Industrijski usisivači

Visoka snaga usisavanja za sve zahteve. Adekvatno opremljeni Karcher industrijski usisivači za mokro i suvo usisavanje, usisavaju sve vrste tečnosti i zapaljive prašine.

Sistemi za dezinfekciju

Idealno rešenje za dezinfekciju štala. Sa inovativnim, patentiranim dvokomponentnim procesom pene, Kärcher obezbeđuje doboro projektovano i praktično rešenje za najširi spektar poslova dezinfekcije u poljoprivredi. Novi sistem koji se pokazao kao efikasan (IHO listing), ekonomičan i lak za korišćenje.

Čistači za burad

Karcher čistači namenjeni za efikasno čišćenje buradi i kontejnera, sa zapreminom između 225 i 600 litara. Ciklus čišćenja je završen u roku od 36 sekundi i svaki deo bureta je prekriven i opran mlazom vode.

Solarni čistači

Solarni čistači Karcher pogodni za čišćenje manjih i srednjih fotonaponskih sistema. Savršen za upotrebu na krovnim površinama.

Čišćenje rezervoara

Karcher sistemi za čišćenje unutrasnjošti rezervoara i kontejnera su pogodni za upotrebu sa kiselinama, bazama, rastvaračima i acetonom kao sredstvom za čišćenje. Rade efikasno i štede energiju i operativne troškove.

Čistači za delove

Karcher čistači delova idealni za čišćenje alata, rezervnih delova u industriji i drugih pojedinačnih delova. Uklanjaju ulja i masnoću.

Čišćenje suvim ledom

Karcher mašine za čišćenje suvim ledom nude inovativna rešenja za sve zahteve čišćenja u raznim oblastima industrije. Sve što ostaje je čistoća.