SC 5 Easy Fix Iron

61,000.00 RSD

SC 5 EasyFix Iron je neverovatno svestran u radu. Sa svojim pritiskom od 4,2 bara, najmoćniji je paročistač u svojoj klasi. Pegla na paru, obuhvaćena ovim setom, skraćuje vreme peglanja upola. Zahvaljujući VapoHydro funkciji, dodavanjem vruće vode za kratko vreme moguće je ukloniti i najtvrdokorniju prljavštinu. Uz to, para se može regulisati prema vrsti površine i prljavštine koja se treba ukloniti. Njegov trajni rezervoar koji se može skinuti i puniti omogućava neprekidan proces čišćenja. SC 5 ima i odeljak predviđen za pakovanje kabla, mesto za odlaganje pribora, kao i parking poziciju na podnoj papučici. Ovim uređajem se cela kuća može očistiti bez upotrebe hemikalija. Pomoću raznovrsnog pribora mogu se savršeno očistiti pločice, ravne ploče, aspiratori… Podna papučica EasyFix sa fleksibilnim zglobom pruža veliku udobnost. Navlaka papučice od mikrovlakana se lako i bez kontakta sa prljavštinom skida i ponovo namešta na podnu mlaznicu čičak-trakom.

Šifra proizvoda: 1.512-536. Kategorija: .

Product Description

Tehnički podaciSC 5 Easy Fix Iron
Površinski efekat - m2150
Zagrevanje - min3
Zapremina rezervoara - l0,5 + 1,5 (skidivi rezervoar)
Maks. pritisak pare - bar4,2
Snaga grejanja - W2200
Težina - kg6
Dimenzije (D x Š x V) - mm439 x 301 x 305
   
OpremaSC 5 Easy Fix Iron
Zaštita za decucrni-kvardatic
Bezbednosni ventilcrni-kvardatic
Set za čišćenje poda Easy Fix, Parna pegla Easy Finishcrni-kvardatic
Regulacija količine pareNa uređaju-višestepeni
Ručna mlaznica, tačkasta mlaznica, okrugla četkacrni-kvardatic
Krpa za pod od mikrovlakana,navlaka za ručnu mlaznicu, prah za odstranjvanje kamencacrni-kvardatic
UređajKataloški broj
SC 5 Easy Fix Iron1.512-536

crni-kvardatic Sadržano u obimu isporuke.

Program_2015_RS-102

* Prilikom temeljnog čišćenja pomoću Kärcher parnog čistača odstranjuje se 99,99 % svih bakterija koje su uobičajene za domaćinstvo na tvrdim površinama koji su uobičajeni za domaćinstvo.
* Ispitivanja su pokazala da se pri čišćenju osetljivih mesta u trajanju od 30 sekundi uz maksimalni nivo pare i direktni kontakt sa površinom koja se čisti, pomoću Kärcher parnih čistača može ukloniti 99,999% virusa u omotaču poput koronavirusa i virusa gripa (osim virusa koji izaziva hepatitis B) sa tipičnih glatkih i tvrdih kućnih površina (testirani mikrob: Modified-Vaccinia-Ankara-Virus). ** Pri temeljnom čišćenju Kärcher parnim čistačem biće uništeno 99,99% svih poznatih bakterija u domaćinstvu sa glatkih i tvrdih površina, pod uslovom da se čišćenje odvija pri brzini od 30 cm/s pri maksimalnom nivou pare i pri direktnom kontaktu sa površinom koja se čisti (testirani mikrob: Enterococcus hirae).

Video

Područje primene

  • Čišćenje poda
  • Slavine
  • Umivaonici
  • Zidne pločice
  • Prozori, ogledala
  • Aspiratori
  • Ravna ploča za kuvanje
  • Peglanje