Mašine za metenje | Karcher | Usisivaci

Profesionalni program

Mašine za metenje 

Mašine za metenje - ručne

Karcher mašine za metenje na ručni pogon, brže od metle. Jednostavne i lake za temeljno čišćenje. Pogodne za staze, hale, radionice, dvorišta...

Mašine za metenje - samohodne

Mašine za čišćenje - samohodne pogodne su za čišćenje unutra i spolja. Poseduju sopstveni motor i ugrađeni usisivač. Pogodne za veće površine kao sto su industrijske hale, radionice, magacinske prostorije.

Mašine za metenje - koje se voze

Mašine za metenje koje se voze omogućavaju ispunjenje svih zahteva. Zahvaljujući efikasnoj tehnici metenja i usisavanja, omogućava savršene rezultate čišćenja spolja i unutra. Kombinacija jednostavnog rukovanja i visokog stepena ekonomičnosti čine Karcher mašine jedinstvenim.

Mašine za metenje - komunalne

Mašine za metenje -komunalne pogodne za profesionalnu upotrebu na velikim parkinzima, izložbenim prostorima, industrijskim objektima i ulicama. Bez obzira na godišnje doba, vremenske uslove, noću i danju obezbeđuju pouzdane rezultate čišćenja. Visok stepen okretnosti, preglednost, proverena sigurnost i velika mogućnost dodatne opreme.

Mašine za usisavanje - komunalne

Kompakte, moderne i funkcionalne. Karcher komunalne mašine za usisavanje odlikuje jednostavna i laka upotreba. Idealne su za čišćenje na otvorenom prostoru, usisavaju opuške cigareta, boce i lišće sa lakoćom.