DOBRODOŠLI U ORIGINAL.COM

Preduzeće Original.com je ovlašćeni distributer i serviser nemačke firme Kärcher. Preduzeće se bavi prodajom i servisom visoko-pritisnih mašina sa grejačem i bez grejača, uredjaja za usisavanje, dubinsko pranje, poliranje, čišćenje, sredstava za pranje i prateće opreme. Obezbedjena je garancija za sva fizička lica od 24 meseca, a za sva pravna lica od 12 meseci za sve Kärcher uredjaje. Snabdevanje rezervnim delovima je garantovano najmanje 5 godina…

Inovativnost

Original.Com je uspešno preduzeće koje je ugled i poverenje steklo svojim jednostavnim, brzim i modernim shvatanjem poslovanja, prevashodno prilagođenim željama i potrebama svojih korisnika. Original.Com je izrastao iz dugugodišnje prakse prodaje i servisiranja Kärcher aparata, kao posledica rastuće prodaje i novih potreba kada je u pitanju program za industrijsko i kućno čišćenje, pranje i usisavanje.

Kompetentnost

Glavna delatnost Original.Com - a je distribucija, prodaja i servisiranje proizvodnog programa Kärcher. Prevashodno to su programi mašina za pranje pod visokim pritiskom na hladnu i toplu vodu, na električni ili motorni pogon, u mobilnom ili stacionarnom obliku, mašina za specijalne namene, usisivača za mokro i suvo usisavanje, sigurnosnih i pneumatskih usisivača, mašina za pranje tepiha, mašina za pranje, čišćenje, ribajne i poliranje tvrdih podova, mašina za čišćenje i usisavanje od onih sa ručnim vođenjem do samohodnih, na baterijski ili benzinski pogon, čistača za sneg, automatskih perionica kao i celokupan program prateće opreme i hemije.

Pouzdanost

Kupac ne mora da zna šta mu tačno treba. Stručno osoblje će svojim znanjem, informacijama i iskustvom pomoći u pronalaženju najefikasnijeg rešenja u održavanju čistoće u industriji ili domačinstu. Dosadašnji uspešan razvoj daje nam podstrek za dalje projekte u proširenju proizvidnog programa i servisnog kapaciteta.