Mašine za pranje i usisavanje podova | Karcher | Usisivaci

Profesionalni program

Mašine za pranje i usisavanje podova 

Mašine za pranje stepenica

Sa Karcher mašinama za pranje stepenica možete dobiti sjajne rezultate čišćenja pokretnih stepenica, stepeništa, prozora...

Mašine za pranje sa jednim diskom

Mašine sa jednim diskom za pranje tvrdih i tekstilnih podloga. Idealne za poliranje i higijenski čiste podove.

Mašine za poliranje podova

Karcher mašine za poliranje podova učiniće da vaši podovi blistaju punim sjajem.

Mašine za pranje podova

Kompaktna, okretna i svetstrana mašina za pranje podova BRS 40/1000 C radi sa dve valjak četke. Njena moć i jednostavnost upotrebe čine ovu mašinu efikasnom.

Mašine za pranje i usisavanje tvrdih podova - kompakt

Mašine za pranje tvrdih podova kompakt klase su idealne za upotrebu za manje i srednje površine. Lake za kretanje i jednostavne za upotrebu. Rezultat su uvek savršeno čisti podovi.

Mašine za pranje i usisavanje tvrdih podova - Step On

Mašine za pranje i usisavanje tvrdih podova step-on omogućavaju komforno čišćenje podova, stajanjem na platformi koja omogućava veliku pokretljivost mašine, sjajan i brz učinak čišćenja.

Mašine za pranje i usisavanje tvrdih podova - samohodne

Karcher samohodne mašine za pranje i usisavanje idealne su za čišćenje i negu tvrdih i elastičnih podova. Rezultat su savršeno čisti i negovani.

Mašine za pranje i usisavanje tvrdih podova - voze se

Mašine za pranje i usisavanje tvrdih podova koje se voze su pogodne za čišćenje površina većih od 1.500 m2. Veoma kompaktne sa dobrom preglednošću za čišćenje unutrašnjih prostorija. Štede vreme za velike površine.