Usisivači | Karcher | Usisivaci

Profesionalni program

Usisivači 

Elektro metle

Vrlo tihe elektro metle za brzo usisavanje između detaljnog čišćenja. Pogodne za upotrebu u kancelarijama, barovima, restoranima i prodavnicama.

Usisivači na baterije

Karcher usisivači na baterije su veoma tihi i jednostavni za upotrebu, bežični i lagani. Pogodni za hotele, bioskope, avione, autobuse, vozove, stepenista...

Suvi usisivači

Karcher suvi usisivači su napravljeni za potrebe hotela, kancelarija, malih trgovina... Zahvaljujući smanjenom nivou jačine zvuka, savremenoj tehnologiji i kompletnoj integraciji pribora, odgovaraju svim profesionalnim zahtevima korisnika.

Usisivači sa četkama za tepihe

Karcher usisivači sa četkama za tepihe namenjeni su za usisavanje itisona i tepiha, jer poseduju kombinovanu visoku usisnu snagu sa električnim pogonom četki. Idealni za uklanjanje čestica prašine iz tepiha i itisona.

Mikro suvi usisivači

Mokro susvi usisivači za sve namene. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji filtera, Karcher nudi optimalna rešenja za različite korisnike, bilo da je u pitanju agencija za čišćenje, trgovački centar, auto ili neka druga grana industrije. Namenjen za sve vrste prljavština, na otvorenom ili zatvorenom suvom, vlažnom.

Sigurnosni usisivaši

Karcher sigurnosni usisivači su pogodni za usisavanje specijalnih vrsta prašine koje ugrožavaju zdravlje. Poseduju antistatički sistem, omogućavaju bezbedno izvršavanje svih zadataka.

Specijalni usisivači

Specijalni usisivači za teško dostupna mesta. Poseduju specijalnu opremu za pekare i vatrogasce, pribor koji je otporan na toplotu i usisivač sa pumpom za odlaganje, opremljen najsavremenijom tehnologijom sigurnosti.

Kombinovani usisivači

Karcher AP 100/50 M predrstavlja inovativan i fleksibilan uređaj. Namenjen je za temeljno otklanjanje nečistoća i bakterija. Kompresorsko čišćenje i usisavanje sve u jednom uređaju.