Blog, Karcher

Novi Kärcher čistač tvrdih podova

Čišćenje tvrdih podova obično znači da morate da ih čistite dva puta – prvo morate da usisate krupnu nečistoću, dlake Vaših ljubimaca i prašinu, a zatim da operete pod sa krpom i vodom. Novi Kärcher čistač tvrdih podova obavlja oba posla u isto vreme, dajući Vam čiste podova bez potrebe za mopovima, kofama i ribanjem. Bez obzira koja vrsta tvrdog poda je u pitanju: drvo, laminat, pločice ili kameni pod, Kärcher čistač radi odlično, ostavljajući podove čiste i suve u samo dva minuta.

Kärcher inovativns SmartRoller tehnologija usisava prašinu, dlake Vaših ljubimaca i ostalu nečistoću, dok kontroliše protok vode za nežno ali efikasno čišćenje tvrdih podova. Takođe možete da dodate deterdžent da bi ste lakše očistili nečistoću, i da bi ste ostavili Vaše podove  sa svežim mirisom limuna ili mirisom pčelinjeg voska.

Kärcher čistač tvrdih podova je lagan i okretan uređaj, tako da je lak za korišćenje, nošenje i odlaganje. Roleri sa uređaja se lako skidaju i mogu da se peru mašinski. Kärcher čistač tvrdih podova dolazi sa dve godine garancije.

Više o proizvodu …