Blog, Karcher

Novi Kärcher usisivač VC 5

Moćni patuljak: izuzetno kompaktan i istovremeno snažan. U svakom manjem domaćinstvu može da se nađe toliko mesta za njegovo odlaganje.

Izuzetni Kärcherov usisivač VC 5 dokazuje da jak usisivač ne mora biti velik. Ovaj kompaktni usisivač, uprkos svojoj maloj veličini, osvaja jedinstvenom performansom čišćenja, i ide rame uz rame s klasičnim usisivačima. Zahvaljujući patentiranom trostrukom teleskopskom sistemu, uređaj je moguće napola smanjiti. Jednostavno pritisnuti dugme i sklopiti, usisivač već postaje jedan od najkompaktnijih na svetu, pa se može odložiti i u najmanjem domaćinstvu.

Svoje jake performanse VC 5 ima zahvaljijući preklopivoj Kärcher mlaznici za suvo usisavanje s fleksibilnim zglobom. Mlaznica je razvijena specijalno za ovaj uređaj, ima neznatnu potrošnju električne energije, a zbog svoje posebno kompaktne konstrukcije i specijalne geometrije usisnog dela ima maksimalnu snagu.

Oznaka ErP potvrđuje da VC 5 ima najbolje rezultate čišćenja na svim tvrdim podovima i tepisima.

Još jedna prednost je filterski sistem bez kese s integrisanim čišćenjem filtera, čime štedite na skupim zamenskim filterskim kesama. Filterska kaseta vadi se jednostavno i osigurava brzo pražnjenje filtera. VC 5 je pravi snažni patuljak s vrlo jakim performansama.

Pogledajte više na Kärcher usisivač VC 5